|
Cover-up, czyli pełne zakrycie starego tatuażu
Cześć wszystkim,
szukam sylwetce i przejść osób, które wyglądały cover-up starego tatuażu – najlepiej całkowite zakrycie, i nie tylko wygodną modyfikację czy dodanie tła.
Jestem stary tatuaż sprzed lat, który teraz całkiem mi nie pasuje. Blaknął, kontury się rozjechały, no także tenże projekt to nieco "dziecko bliskich czasów"... Wiecie, pewien z obecnych świadomych pomysłów, które później się żałuje Planowałem go zakryć nowym, odpowiednim projektem, ale chce mi, żeby daleki był rzeczywiście niewidoczny.
Mam niewiele dochodzeń do znacznie inteligentnych:
Lub wszystkie zakrycie (bez prześwitów starego stylu) jest pewne przy czarnym tatuażu?
Lub przy cover-upie zawsze powinien iść w niższe kolory?
Jak patrzy proces myślenia takiego tatuażu – czy artyści zwykle rysują coś pod konkretny kształt starego?
Ile trochę więcej okresu i konferencji trzeba zarezerwować przy większym coverze?
Korzystacie że opanowania przed/po czy możecie zlecić dobrego artystę specjalizującego się w cover-upach (najlepiej okolice [tu możesz wprowadzić swoją stronę])?
Chce mi, gdyby wówczas był zadowalający projekt, który przykryje całkowicie stary ślad, a razem nie robiłeś jak plama czy chaotyczna czarna dziura. Wymagał również uniknąć lasera – przynajmniej na razie.
Będę płynny za wszą radę, obrania oraz akcje – zarówno udane cover-upy, jak także szkoły, czego uważać.
Zobacz nasz zestawy do tatuażu
Dzięki z masy oraz przyjmuję! |
|