免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
分享
返回列表 发帖

Kibicuj na 100 procent z mundialową koszulką!

Nadchodzi mundialowy szał! ⚽ Jeżeli myślicie wspólne oglądanie meczów, wyjazd na strefę kibica bądź po nisku chcecie przeżyć prawdziwego ducha rywalizacji przed telewizorem – koszulka amatora to niewątpliwy must-have.

Nie zajmuje nic atrakcyjniejszego niż zachęcanie swojej reprezentacji w barwach narodowych. W sklepie dorwałem świetne koszulki stylizowane na typowe stroje mundialowe – dobrze skrojone, oddychający surowiec i znaczne kolory, które tak interesują wzrok. Idealne na lato i na konkurs!

Warto i wspomnieć, że masa z nich przedstawia personalizację – można uzupełnić swoje imię, numer albo pseudonim, więc czujesz się gdy którykolwiek z zawodników drużyny. Jeśli zbieracie grupę przyjaciół na konkursy, toż bogaty projekt na ogólny strój i mega czas podczas kibicowania.

Niech cały obiekt nosi koszulki z nadrukiem (albo osiedle) wie, komu kibicujesz! Ja teraz znaną koszulkę mam – biało-czerwona z punktem 9. A Wy? Ktoś szybko się urządził na mundial?

Wakacyjne festiwale? Tylko w odpowiedniej koszulce!

Szukacie pomysłu, co zaprojektować na plenerową imprezę, koncert czy letni wyjazd nad jezioro? W aktualnym roku przedstawił na koszulki z umodo i wymagam przyjąć – stanowił owo nadzwyczajny wybór. Przede pełnym są mega wygodne, letnie i tak uszyte, to legitymują się chociażby w upalne dni. Tylko najważniejsze – mają niesamowite nadruki. W ich możliwości są projekty dla wszelkiego – od festiwalowych fullprintów z kieszonką, przez zabawne hasła oraz początki chrześcijańskie, aż po koszulki motocyklowe i muzyczne.

Ja osobiście wynoszę teraz trzy: jedyną z powodem rockowym, drugą z grafiką autobusu również pojedynczą spośród wyjątkiem biblijnym – niosę spożywa na wymianę zależnie od walk i charakteru. Umodo idealnie komponuje wzór z opisem – każda koszulka coś wyraża i nierzadko stanowi początkiem rozmowy.

Jeżeli jeszcze nie znacie ich składu, warto odwiedzić – jakość wykonania tak zaskakuje. Letnia garderoba pewnie być nie tylko odpowiednia, przecież same duża zakresu. I Wy – które czerpiecie domowe wyjątkowe koszulki z nadrukiem

返回列表